Barion Pixel
  • -15%
Glen Thurgood – Dr. Gareth Sapstead – Dr. Chris Stankiewicz: Futás - A kocogástól s Glen Thurgood – Dr. Gareth Sapstead – Dr. Chris Stankiewicz: Futás - A kocogástól s

Glen Thurgood – Dr. Gareth Sapstead – Dr. Chris Stankiewicz:

Futás

A kocogástól a maratonira való felkészülésig

Eredeti ár: 4 500 Ft
Online ár: 3 825 Ft
Adóval együtt

Válasszon a számos különféle szintű edzésterv közül, akár az első 5 kilométerére készül, akár a sokadik maratonira. Ez a könyv minden  futással kapcsolatos tudnivalót tartalmaz, a megfelelő cipő kiválasztásától a helyes étkezésen át a bemelegítésig.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Szeret kocogni? Esetleg szívesen elindulna egy 5 vagy 10 kilométeres versenyen, félmaratonon vagy lefutná egyszer a maratonit? Válassza ki könyvünkből az adott távra szóló edzésprogramot és kezdjen keményen edzeni. Javítana a technikáján vagy gyorsulni szeretne? A felbecsülhetetlen értékű tippek segítésével mindent megtanulhat a futással és a versenyzéssel kapcsolatban, a célkitűzéstől és a motivációtól a futás pszichológiájáig és a versenytaktikáig.  Elemezheti  és fejlesztheti  technikáját a részletgazdag képanyag segítségével, ami szemlélteti, mi történik a testével futás közben.  A nélkülözhetetlen, edzés előtti és utáni nyújtógyakorlatokkal megelőzheti a sérüléseket. A törzserősítő és a rezisztenciaedzés-gyakorlatok segítségével gyorsabban és távolabbra futhat.

 

A Futás könyv tökéletes választás minden kezdő és fejlődni vágyó futó részére, aki szeretné lefutni az általa választott távot.

GABO

Adatlap

Oldalszám
192
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897499
Fordította
Turcziné Soós Éva
Új

Letöltés

futas_cimoldal

Letöltés (0)

futas_tartalom1

Letöltés (0)

futas_tartalom2

Letöltés (0)

futas_minta1

Letöltés (0)

futas_minta2

Letöltés (0)

futas_minta3

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: