Barion Pixel
  • -50%
Fiona Paul: Belladonna – Firenzében a szépség öl - Örök rózsa sorozat 1. Fiona Paul: Belladonna – Firenzében a szépség öl - Örök rózsa sorozat 1.

Fiona Paul:

Belladonna – Firenzében a szépség öl

Örök rózsa sorozat 2.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Az Örök Rózsa titkai második, lenyűgöző részében Cassandra Caravello igyekszik elfelejteni Falcót, a zabolátlan festőművészt, aki magával vitte a szívét, amikor távozott Velencéből, s közben egyre közelebb kerül erős és határozott vőlegényéhez, Lucához. Úgy tűnik azonban, Lucának is akadnak titkai. Amikor az éjszaka közepén katonák jönnek a fiatalemberért és letartóztatják, Cass élete ismét a feje tetejére áll...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Szerelem, buja vágy, ármány és titkos társaságok a reneszánsz Itáliában!

 

Az Örök Rózsa titkai második, lenyűgöző részében Cassandra Caravello igyekszik elfelejteni Falcót, a zabolátlan festőművészt, aki magával vitte a szívét, amikor távozott Velencéből, s közben egyre közelebb kerül erős és határozott vőlegényéhez, Lucához. Úgy tűnik azonban, Lucának is akadnak titkai. Amikor az éjszaka közepén katonák jönnek a fiatalemberért és letartóztatják, Cass élete ismét a feje tetejére áll. Meg kell mentenie Lucát, ami azt jelenti, hogy meg kell keresnie az egyetlen dolgot, amely bizonyíthatja vőlegénye ártatlanságát, az Örök Rózsa könyvét.

Így hát Cass Firenzébe indul, a városba, amelyről azt suttogják, megszállták a vámpírok, s éjszakánként titkos táncesteknek és az Örök Rózsa Rendje gyertyafényes találkozóinak a színtere…, valamint Falco otthona, aki nem másnak dolgozik, mint Belladonnának, a rend döbbenetesen szép vezetőjének.

Bízhat-e Cass a szívében, hogy ezúttal elvezeti az igazsághoz?

Semmi sem az, aminek tűnik, és az igazság talán mind közül a leghalálosabb méreg.

 

A Belladonna a Méreg folytatása.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Örök rózsa sorozat
Oldalszám
396
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636898762
Fordította
Tóth Gizella
Új

16 további termék ebben a kategóriában: