Barion Pixel
  • -15%
Arthur Ransome: Fecskék és Fruskák–Téli szünidő - Klasszikusok fiataloknak Arthur Ransome: Fecskék és Fruskák–Téli szünidő - Klasszikusok fiataloknak

Arthur Ransome:

Fecskék és Fruskák–Téli szünidő

Klasszikusok fiataloknak

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

A Fecskék és a Fruskák – a Walker gyerekek meg a Blackett lányok – összeszokott hatos fogata új tagokkal gyarapodik: két városi gyerek, Dick és Dorothea tölti téli szünidejét egy közeli tanyán.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Fecskék és a Fruskák – a Walker gyerekek meg a Blackett lányok – összeszokott hatos fogata új tagokkal gyarapodik: két városi gyerek, Dick és Dorothea tölti téli szünidejét egy közeli tanyán. Ezúttal téli pihenőn vannak a vitorlás hajók, a kalandok most jégen és havon folytatódnak – a cél pedig nem más, mint az „Északi-sark” meghódítása. Természetesen itt is rengeteg viszontagságot kell kiállniuk, sok kalamajkába sodorja őket kalandvágyó természetük – még szerencse, hogy Nancy „kapitány” mumpsza révén egyhavi vesztegzár hosszabbítja meg a véges szünidőt. Flint kapitány is idejében érkezik hogy egyengesse a merész gyerekek útját, akik azonban megmutatják egymásnak és az „eszkimók” – a felnőttek – világának, hogy hóban-fagyban is éppúgy megállják a helyüket, mint szárazon és vízen.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Klasszikusok fiataloknak
Oldalszám
352
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789635397976
Fordította
Borbás Mária
Új

15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: