Barion Pixel
  • -15%
M. J. Arlidge: Meghaltok mind M. J. Arlidge: Meghaltok mind

M. J. Arlidge:

Meghaltok mind


Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

M. J. Arlidge nagy sikerű Helen Grace felügyelő thrillersorozatának kilencedik kötete!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Egy óráig leszel még életben.”

 

Egy telefonhívás egyetlen mondata. A hívó letette a telefont. Biztosan csak egy telefonbetyár... Vagy valaki tévedett, rossz számot hívott. Bármi valószínűbbnek tűnik a szörnyű igazságnál: valaki figyel, lesben áll, készen arra, hogy egy óra múlva kioltsa az életed.

De miért?

 

Ezt Helen Grace felügyelőnek kell kiderítenie. Nem először vadászik gyilkosra, de most úgy tűnik, mintha a tettes folyamatosan egy lépéssel a rendőrség és az áldozatok előtt járna. Nincs indíték, nincsenek tanúk és nincsenek nyomok - nincs más, csak a merő félelem –, így pedig egy óra az örökkévalóságig is eltarthat.

 

M. J. Arlidge az elmúlt húsz évben csúcsminőségű televíziós drámákkal foglalkozott; olyan bűnügyi sorozatok köthetők a nevéhez, mint A néma szemtanú, a Torn, az Anyák és fiúk, legutóbb pedig az ITV nagysikerű sorozatán, a Bűn és ártatlanságon dolgozott. Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace fel- ügyelő alakját, világsikert hozott. Ezt nyolc további thriller követte Helen Grace felügyelő főszereplésével – mindegyik helyet kapott a Sunday Times bestsellerlistáján. A Meghaltok mind a kilencedik regény a népszerű nyomozónővel.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Helen Grace sorozat
Oldalszám
504
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789635660179
Fordította
Turcsányi Jakab
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: