Történelem

David Starkey:

I. (Angliai ) Erzsébet


David Starkey: I. (Angliai ) Erzsébet

Anglia egyik legnagyobb uralkodójának tanulóévei egyúttal izgalmas kalandtörténet is, hiszen Erzsébet megtapasztalhatta a szerencse minden forgandóságát, és a körülmények legszélsőségesebb változatait: volt királyi hercegnő, Anglia örökösnője, és az örökségből kizárt fattyú; a trón kijelölt örököse és felségáruló, akit csaknem kivégeztek; elhalmozták birtokokkal és palotákkal, majd a Tower foglya lett.

Bővebb leírás

Eredeti ár: 2 800 Ft

Online ár: 2 380 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Ez a lebilincselő könyv, mely elsősorban Erzsébet gyermekkorát és ifjúságát tárja fel 1533-as születésétől egészen 1558-as trónra lépéséig, bemutatja, hogy tapasztalatai, a veszély és a kalandok miként formálták rendkívüli jellemét, és alakították ki nézeteit és hitét.

David Starkey egy sereg rendkívüli egyéniséget rajzol meg, egy sor vad tervet és tragikus összeesküvést tár fel előttünk, és eredeti dokumentumok alapján mutatja be, hogy milyen fontos szerepe volt a szertartásoknak az udvari életben. Bámulatosan világos és tiszta képet kapunk a kor vallástörténeti és kormányzati rendszereiről. A sok színes képpel illusztrált könyvből nem csak egy rendkívüli személyiség életrajzát kapjuk, hanem bepillanthatunk a kor udvari életébe is.

  • Kötés Fűzött
  • Kiadási év 2004
  • ISBN 9789639237841


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Történelem

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók