Barion Pixel
  • -15%
Giles Kristian: A vihar szárnyai - Sigurd–saga 3. Giles Kristian: A vihar szárnyai - Sigurd–saga 3.

Giles Kristian:

A vihar szárnyai

Sigurd–saga 3.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Sigurd Haraldarson a Sigurd-saga harmadik kötetében beteljesíti bosszúját családjának gyilkosa, az esküszegő Gorm király felett. Addig azonban hosszú út vezet. Az ifjú Sigurd bátorságával és áldozataival megszerezte ugyan Óðinnak, Mindenek Atyjának, a harcosok, a háború és a bölcsesség istenének támogatását, de a küzdelembe Loki is bekapcsolódik, a hazugság bajkeverő istene, aki alaposan beleártja magát az eseményekbe.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Norvégia, 785 -- egy vad vidék, a vér, a harcos istenek és híveik hazája…

Sigurd Haraldarson a Sigurd-saga harmadik kötetében beteljesíti bosszúját családjának gyilkosa, az esküszegő Gorm király felett. Addig azonban hosszú út vezet. Az ifjú Sigurd bátorságával és áldozataival megszerezte ugyan Óðinnak, Mindenek Atyjának, a harcosok, a háború és a bölcsesség istenének támogatását, de a küzdelembe Loki is bekapcsolódik, a hazugság bajkeverő istene, aki alaposan beleártja magát az eseményekbe. Nem csoda hát, ha a történet rengeteg kalandon keresztül ér el végkifejletéig, ahol Sigurd és hűséges harcosainak maroknyi csapata egy pillanatra megpihenhet.

A norvég származású angol szerző, Giles Kristian trilógiája – előző kötetei: A bosszú istene, Téli tűz – remek olvasmány mindazoknak, akik szívesen kalandoznak régmúlt, vérzivataros időkben, távoli vidékeken, szívesen ismerkednek más népek – ezúttal a skandinávok – mitológiájával, kultúrájának gyökereivel, és szeretik az ízesen elbeszélt, fordulatos történeteket. A kötetek együtt, de külön-külön is olvashatók, mindegyik kerek egész, de a szerző a későbbi kötetekbe előzékenyen bele is szövi a megértéshez feltétlenül szükséges alapismereteket.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Sigurd-saga
Oldalszám
322
Kötés
Kötött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634065586
Fordította
Bihari György
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: