Barion Pixel
  • -15%
Brian Cox – Robin Ince – Alexandra Feachem: A végtelen majomketrec - Hogyan építsünk univerzumot? Brian Cox – Robin Ince – Alexandra Feachem: A végtelen majomketrec - Hogyan építsünk univerzumot?

Brian Cox – Robin Ince – Alexandra Feachem:

A végtelen majomketrec

Hogyan építsünk univerzumot?

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A végtelen majomketrec, fesztelen hangulatban ünnepli a tudomány csodáit. Tarts velünk zűrzavaros kalandozásunkon az emberi képzelet legbizarrabb ötletei között a sötét anyagtól a neutrínókon és a földigilisztákon keresztül a tudatosságig!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A BBC Radio 4 legendás rádióműsora az Infinite Monkey Cage, vagyis A végtelen majomketrec, fesztelen hangulatban ünnepli a tudomány csodáit. Tarts velünk zűrzavaros kalandozásunkon az emberi képzelet legbizarrabb ötletei között a sötét anyagtól a neutrínókon és a földigilisztákon keresztül a tudatosságig!


Brian Cox professzor és Robin Ince remek és változatos szórakozást kínál, még egy univerzumot is felépítenek a könyvben. A történetet kiváló tudósok és komikusok elmesziporkái színesítik.


A fogalmak és a rejtélyek milliárdjait érintve mindennel foglalkoznak az ősrobbanástól a párhuzamos univerzumokig, a furcsa teremtményektől a földönkívüli életig, az agykutatástól a mesterséges intelligenciáig. A Hogyan építsünk univerzumot? a tudomány tanulságos és lelkesítő ünnepe – néha lenyűgöző, máskor meghökkentő és sokszor elég humoros.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
273
Kötés
Kötött
ISBN
9789632521343
Fordította
Dr. Both Előd
Kiadó
Akkord Kiadó
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: