Utazás

Peter Skinner:

World Trade Center – Éggel birkózó óriások


Peter Skinner: World Trade Center – Éggel birkózó óriások

2001. szeptember 11-én, egy elszörnyedt, hitetlenkedő világ szeme láttára megsemmisült a Világkereskedelmi Központ (World Trade Center, WTC) kettős tornya, az Ikertorony, és vele együtt odalett több mint ötezer emberi élet is.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Bővebb leírás

Eredeti ár: 6 990 Ft

Online ár: 5 942 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

2001. szeptember 11-én, egy elszörnyedt, hitetlenkedő világ szeme láttára megsemmisült a Világkereskedelmi Központ (World Trade Center, WTC) kettős tornya, az Ikertorony, és vele együtt odalett több mint ötezer emberi élet is.

Az elképzelhetetlen valósággá vált. Ez az album azért készült, hogy emléket állítson az ikeróriásnak, felvillantva drámai hatású, bálványozott kontúrját, egyszersmind ismertetve rövid, mégis ragyogó ívű történetét. Megtestesült álomként az Ikertorony nemcsak a mérnöki tervezőmunka diadalát hirdette, hanem az üzleti, pénzügyi és kereskedelmi világ egyedülálló gócpontja is lett. A metropolisz alkotó energiáját és utolérhetetlen magabiztosságát sugározva New York legnevezetesebb vizuális jelképévé vált. A WTC élettől duzzadó várost teremtett a városon belül: sikertörténete valóban páratlan. Lerombolása helyrehozhatatlanul szétzúzta a városainkról, biztonságunkról és életünkről alkotott felfogásunkat. Az album szövegét Peter Skinner írta, aki több mint harminc éve él New Yorkban. Az előszó Mike Wallace-nak, New York világszerte ismert krónikásának, a Gotham: A History of New York City to 1898 című Pulitzer-díjas könyv társszerzőjének a munkája. Peter Skinner Nagy-Britanniában született és nevelkedett; az Oxford Egyetemen szerzett tudományos fokozatot modern történelemből. Greenwich Village hűséges, ragaszkodó lakosaként szemtanúja volt mind a WTC létrejöttének, mind pusztulásának. Szabadúszó íróként és szerkesztőként főleg New York City ügyes-bajos dolgaira szakosodott, aminek eredményeként számtalan tanulmányt készített szövetségi, állami és városi szervek, illetve a térség egyetemei számára. A városba beköltözni szándékozó cégvezetők problémáiról és szükségleteiről írt könyve különdíjas lett.

  • Oldalszám 166
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2002
  • ISBN 9789639237971


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Utazás

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók